Чернігівський НДЕКЦ інформує

Новини
В Україні стрімко зростає кількість крадіжок та випадків пошкодження кабельної продукції. Зловмисники своїми діями не тільки завдають величезної шкоди всій країні, а й ставлять під загрозу національну безпеку. У зв’язку з чим визначення ринкової вартості кабельної продукції є дуже актуальним для органів досудового розслідування та суду на сьогоднішній день.
У Чернігівському НДЕКЦ МВС, спеціалісти, які мають кваліфікацію судового експерта за спеціальністю 12.1 «Визначення вартості машин, обладнання, сировини та споживчих товарів», проводять судові товарознавчі експертизи та експертні дослідження в кримінальних провадженнях, цивільних та господарських справах, як за постановами слідчих, ухвалами суду так і за заявами фізичних та юридичних осіб.
У разі виникнення питань щодо можливостей проведення товарознавчого дослідження, за більш детальною інформацією звертайтесь до Чернігівського НДЕКЦ МВС за адресою: м. Чернігів вул. Степана Разіна, 19 або за телефоном (0462) – 563 – 87 чи на адресу електронної пошти chndekc@ukr.net, chernigov@dndekc.mvs.gov.ua.
Чернігівський науково-дослідний  експертно-криміналістичний центр МВС України